Gootti.net

Diary of Dreams: "Nekrolog 43 Redux" -vinyyliversio

Kaksi Diary Of Dreams -bändin mustiin vaatteisiin pukeutunutta miestä seisoo tummansinisen taivaan alla vehreällä nurmikentällä, jossa taustalla kivikkoa ja hiekkaa. Keskimmäisenä seisoo vakavalta näyttävä mies, jolla pitkät vaaleat hiukset kaKuva: Silke Jochum

Saksalainen gootti- ja darkwave-yhtye Diary of Dreams (www.diaryofdreams.de) julkaisee ensimmäistä kertaa pitkän uransa varrella rajoitetun vinyyliäänitteen, nimeltään "Nekrolog 43 Redux". Se on kokeva ensihenkäyksensä 24. päivä kuluvaa kuukautta. Levy sisältää kahdeksan "Nekrolog 43" -albumin parasta biisiä. Bändi kertoo, että kyseisen vinyylipainoksen tekee erityiseksi juuri se, että kiekko on ensimmäinen vinyylinä painettu levy. Siitä painetaan kuvakiekko, jonka molemmilla puolilla on grafiikkaa.

Vinyylin toisella puolella nähdään klassinen Diary of Dreams -logo ja nurjalla puolella albumin kansitaiteenakin hämmästyttänyt epäinhimillisen olennon rääkyvä naamavärkki. Levy on kääritty taitettuihin kuoriin, joita koristaa albumilla esitelty grafiikka ja biisien sanoitukset.

"Nekrolog 43 Redux" on mahdollista hankkia levyhyllyyn vain Accession Shop -verkkokaupan kautta, tai sitten suoraan bändin kiertueelta, sillä DoD myy bänditavaraa keikkojensa yhteydessä.

"Nekrolog 43" -albumin kappaleet:

 1. Nekrolog 43
 2. The Plague
 3. Son of a thief
 4. Tears of Joy
 5. UnWanted?
 6. Matching Lives
 7. Remedy Child
 8. Malice
 9. The darkest of all hours
 10. Congratulations
 11. Hypo)crypticK(al
 12. AlLone
 13. The Valley

Diary of Dreams on:

 • Adrian Hates (laulu, kitara ja musiikki)
 • Gaun:A (kitara ja laulu)
 • D.N.S. (rummut)
 • Torben Wendt (kosketinsoitin ja laulu)
 • Kean Sanders (kosketinsoitin)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.