Gootti.net

Diary of Dreams: "reLive"

Valokuva kitaristista tai basistista, jonka ylä- ja alapuolella mustat palkit. Niiden päälle kirjoitettu Diary of Dreamsin ja levyn nimi valkoisella.Julkaistaan 16.9.2016

Darkwave-yhtye Diary of Dreams julkaisee syyskuussa 114 minuuttia musiikkia. Kaksi CD:tä sisältävä "reLive" on levy-yhtiö Accession Recordsin mukaan raaka ja hiomaton konserttitaltiointi. Sillä kuullaan live-esiintyminen sellaisena kuin se tapahtui ilman poistoja, ilman lisäyksiä. Se nauhoitettiin Hampurissa, Leipzigissä ja Berliinissä viime marraskuussa, kun Diary of Dreams suoritti Graum im Licht -kiertuettaan. Syyskuussa tämän "reLive"-julkaisun aikaan ja sitä seuraavina päivinä bändi soittaa kolme keikkaa Saksassa Dioraman kanssa.

"reLive" sisältää alla listattujen biisien lisäksi 16-sivuisen kansilehtisen. Yhtye on pitkän uransa aikana soitellut live-esiintymisiä noin 600 kappaletta 40 eri maassa.

"reLive"-CD #1:n kappaleet:

 1. Schwarz
 2. Sinferno
 3. Malum
 4. MenschFeind
 5. Psycho-Logic
 6. Krank
 7. Butterfly:Dance!
 8. Giftraum
 9. Soul Stripper
 10. Ikarus
 11. Schuldig!

"reLive"-CD #2:n kappaleet:

 1. Choir Hotel
 2. Mythology of Violence
 3. The Colors of Grey
 4. Dogs of War
 5. Grau im Licht
 6. A Dark Embrace
 7. Endless Nights
 8. Undividable
 9. The Plague
 10. King of Nowhere
 11. Kindrom

Diary of Dreams on:

 • Adrian Hates
 • Gaun:A
 • Flex
 • Dejan

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä elokuuta 2016 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.