Gootti.net

Heimataerde: "Aerdenbrand"

Viikinkikypärään puettu raato irvistelee. Oikeassa yläkulmassa Heimataerde-logo punertavalla värillä.Julkaistaan 30.9.2016

Ashlar von Megalonin Heimataerde-yhtye jatkaa eeppisen elektron tekemistä. Syyskuun lopussa ilmestyvällä "Aerdenbrand"-levyllä yhdistellään klubisoittoon sopivaa materiaalia keskiaikaisin vaikuttein. Mukana on edelleen epäkuolleita temppeliritareita ja pahuuden voimia, ja eräs langennut enkelikin. tarina aiotaan julkaista useina CD-painoksina, mukaan lukien 999 kappaleen triplalevynä. Siihen kuuluu kahdesta kiekosta koostuvan albumin lisäksi Heimataerden uran ensimmäinen livelätty vuoden 2015 Out of Line Weekenderin keikalta.

Kolmen levyn erikoispainokseen sisältyy äänilevyjen lisäksi käsin numeroitu aitoustodistus. "Aerdenbrand" ilmestyy levy-yhtiö Out of Line Musicin kautta 30. syyskuuta.

"Aerdenbrand"-CD #1:n kappaleet:

 1. Ein Flammenmeer
 2. Aerdenbrand
 3. Fühl die Zeit
 4. Und wenn ich sag
 5. Veritas Domini
 6. Die Erde verdreht sich
 7. Hoch hinaus
 8. Eintausend Mal
 9. Folge mir
 10. Hick Hack Hackebeil
 11. Dein Herz
 12. Freiheit

"Aerdenbrand"-CD #2:n kappaleet:

 1. Lleida
 2. Das Heer der Sterblichen
 3. Alcedonia
 4. Schattenblick
 5. Fatalis
 6. Der vierte Reiter
 7. Comitō
 8. Aerdenbrand
 9. Windhauch
 10. Animus et Anima
 11. Flötenspiel
 12. Puer
 13. Decretum
 14. Erlösung

"Aerdenbrand"-CD #3:n kappaleet:

 1. Es ist nicht vorbei (Live)
 2. Gotteskrieger (Live)
 3. Gib mir (Live)
 4. Kaltwaerts (Live)
 5. Heut ist ein Guter Tag (Live)
 6. Pater Noster (Live)
 7. Heimataerde (Live)
 8. Weiß Schwarz (Live)
 9. Kadavergehorsam (Live)
 10. Fühl die Zeit (Cello Version, bonuskappale)
 11. Fühl die Zeit (Rock Version, bonuskappale)

Heimataerde on:

 • Ashlar von Megalon (laulu)
 • In Hoc Signo (syntetisaattori)
 • Ansgar von Huretha (elektroniset säkkipillit)
 • Jacques de Perigord (kitarat)
 • Ignatius von Schneeberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä elokuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.