Gootti.net

Die Braut: "Parricida Perpetuo"

 • Julkaistu keskiviikkona 09.07.2014
 • Avainsanat:

Harmaa tausta, jota vasten CD-levyn kotelo. Kotelon kansitaiteessa näkyy valkoisin kirjaimin teksti Die Braut.Julkaistiin 7.7.2014

Chileläinen dark electron ja industrialin takoja Die Braut julkaisi 7.7. EP-levyn. Seiskatuumaisen vinyylin ja CD:n yhteispainoksella, nimeltään "Parricida Perpetuo", kuullaan tuotantoa yhtyeen tulevalta pitkäsoitolta. Unkarista käsin toimiva Advoxya Records loihti 7-tuumaisesta vinyylistä 200 kappaleen painoksen. Äänilevy sisältää kaksi kappaletta. Luomuksen voi tilata levy-yhtiön nettikaupasta.

Die Braut on tehnyt musiikkia vuodesta 2006 lähtien. Bändi tiedotti vielä kesäkuun alussa tuovansa EP:n esiin myöhemmin saman kuukauden puolella. Kesäkuussa yhtye esiintyi ensimmäistä kertaa urallaan Yhdysvalloissa.

"Parrixida Perpetuo" -vinyylin kappaleet:

 1. Parricida Perpetuo (2014 Mix)
 2. Legado Mortal (Original Mix)

"Parrixida Perpetuo" -CD:n kappaleet:

 1. Soldier of Pain (Original Mix)
 2. Fearless
 3. The Black Bird (Echoes from the desert) Parricida Perpetuo Remixes
 4. Cut off: Sky Remix
 5. Assasin Mix by Drowning Susan
 6. X-Fusion v/s Noisuf-X Remix
 7. First Black Pope Remix
 8. Acylum Remix
 9. Mordacious Remix
 10. Antibiosis Remix
 11. Cold Therapy Remix
 12. Noize Level Remix
 13. Chris Fussion Remix
 14. A7ie Remix
 15. Terrorkode Remix
 16. Redesigned by Hexis

Die Braut on:

 • Katia (laulu, samplet ja sanoitukset)
 • Cristián (musiikki, sovitukset, tuottaminen ja masteroiminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä heinäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.