Gootti.net

HelZinki Hardstyle -elektronisen musiikin festivaali saapuu Helsinkiin

Pohjoismaiden johtavat Hardstyle ja Hard EDM -tapahtumatuottajat Monday Bar ja Clublife yhdistävät jälleen voimansa ja tuovat Helsinkiin uuden kaksipäiväisen HelZinki Hardstyle -festivaalin 11.–12. päivä heinäkuuta.

The Circuksen konserttiareenalla järjestettävä Hardstyle ja Hard EDM -festivaali on suurin laatuaan Suomessa ja lavalla tullaan näkemään maailman suosituimmat ulkomaiset ja Suomessa ennennäkemättömät hardstyle-tähdet. Luvassa keikkoja muun muassa Frontlinerilta (Alankomaat), D-Block & S-te-fanilta (Alankomaat), Zatoxilta (Italia) ja Coonelta (Belgia).

Edellinen Monday Barin ja Clublifen yhteistapahtuma viime syyskuussa myytiin ennakkoon loppuun, joten siitä voimme päätellä hardstyle-musiikkigenren suosion olevan järjettömässä kasvussa myös Suomessa, kertoo tapahtuman toisena promoottorina toimiva, ruotsalaisen klubikonsepti Monday Barin taustahahmo Jace Nieminen.

Nieminen on itse työskennellyt useita vuosia maailman johtavien EDM-artistien kanssa sekä DJ:nä että musiikkitapahtumien tuottajana. Esimerkkinä elektronisen musiikin suosion kasvusta Pohjoismaissa voidaan pitää Niemisen Monday Bar -konseptin voittoisaa, jo vuonna 2002 alkanutta kulkua kohti Euroopan suosituimman EDM-tapahtuman titteliä. Monday Bar -erikoisristeilyt äänestettiin vuonna 2005 DJ MAG -lehdessä maailman 50 parhaimman bileiden joukkoon. Clublife taas on suomen menestynein energisen konemusiikin tapahtumabrändi, jota luotsaamassa on yksi Suomen suurimmista hardstyle-artisteista, Harri Andersson.

Olen järjestänyt vuodesta 1998 Suomessa tapahtumia aina undergroundista festivaaleihin, eikä hardstyle-musiikin suosio ole vielä koskaan ollut näin suurta, Andersson kertoo.

Andersson on itse kiertänyt soittamassa maailmalla viimeiset 20 vuotta. Hänet on valittu kaksi kertaa maailman parhaimmaksi Hard Dane DJ:ksi Hard Dance Awardseissa (2004 ja 2005) ja DJ MAG TOP 100 -listalla hänet on noteerattu niin ikään kahdesti, mikä on historiallista suomalais-DJ:lle.

Lisätiedot

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä heinäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.