Gootti.net

PostScriptum: "Mariam"

Mustaa taustaa vasten juuriston päällä murjottava naisihminen, jonka yllä lukee Postscriptum ja alla Mariam.Julkaistaan 25.7.2014

Norjalainen PostScriptum tuo debyyttialbumilleen "Prophet:Deny" seuraajan tästä 25. heinäkuuta India Recordsin kautta ilmestyvästä "Mariam"-albumistaan. Ajoittain electro popin suuntaan nojaava, hetkittäin dark rockiin kallellaan oleva luomus on hyvin monitasoinen, koukuttava teos. Sen tekemiseen osallistui hieman eri kokoonpano kuin esikoisalbumin kohdalla, sillä bändi toimii nyt viisikkona. Petter Skippervold on vokalistina, Arnfinn Stautland basistina, Erik Sortdal kosketinsoittimissa ja Stig Løberg Værnes hoitaa rumpalin virkaa. Håkon Sagen soittaa erilaisia kitaroita. Levyn tuotti Udo Rinklin.

PostScriptum katsoo debyyttialbuminsa olevan synkkä, hyvin melodinen yhdistelmä poppia ja rokkia, ja jossa kuullaan häivähdys goottia ja wavea. Näiden ainesten johdosta bändin musiikkia on vertailtu Sisters Of Mercyn, U2:n, Musen, Sigur Røsin, Nick Caven ja jopa A-han edustamiin tyyleihin.

"Mariam"-albumin kappaleet:

 1. I Killed A Murderer
 2. Hey Hey Hey
 3. Silver Plate
 4. Stepping Inside
 5. We Are Liars
 6. Should Have
 7. Fade Away
 8. Paradise Lost
 9. My Oh My
 10. Vampires Tale
 11. Come and Dance

PostScriptum on:

 • Petter Skippervold (laulu)
 • Håkon Sagen (kitarat)
 • Erik Sortdal (kosketinsoittimet)
 • Arnfinn Stautland (basso)
 • Stig Løberg Værnes (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä heinäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.