Gootti.net

Die Braut: "World of Lies"

 • Julkaistu tiistaina 30.03.2010
 • Avainsanat:

"World of Lies" -albumin etukannessa harmaa metallinen levy, jossa rinkulamaisia keskiosia ja reikiä. Sen keskellä lukee futuristisella tavalla Die Braut ja albumin nimi valkoisella värillä.Julkaistiin 12.3.2010

Chileläinen Die Braut on joulukuusta 2006 lähtien toiminut elektronisen musiikin parissa. Kahden muusikon miehittämä bändi julkaisi perjantaina 12. maaliskuuta "World of Lies" -levyn Orion Recordsin kautta. Teos käsittelee bändin kotimaata riivaavia vaivoja, kuten korruptiota politiikassa, huumausaineiden kysyntää ja tarjontaa ja asekauppaa. Die Braut lataa uutukaisalbumillaan annoksen syytöksiä ja surumielisyyttä "World of Lies" -levyllään. Albumillaan yhtye haluaa luoda jollain abstraktilla tavalla rauhanomaisia kytköksiä muihin maihin lievittääkseen oman maansa sosiaalisia ongelmia. Bändi on laittanut kuunneltavaksi useita näytebiisejä aikaisemmiltakin kiekoiltaan omille MySpace-sivuilleen.

Darc electroa "World of Lies" -albumillaan tarjoava Die Braut julkaisi edellisen kiekkonsa heinäkuussa 2008. Tuolloin ilmestyi yhtyeen debyyttialbumin virkaa toimittanut "Unsehbar". Se kipusi Deutsch Alternative Charts -musiikkilistalle. Levy julkaistiin useissa Euroopan maissa. Se noteerattiin myönteisellä tavalla mm. Zillo Magazinen ja Darknoise Magazinen julkaisuissa. Debyyttialbumi arvosteltiin goottilehti Orkus Magazinen ja Sonic Seducecrin julkaisuissa.

"World of Lies" -albumin kappaleet:

 1. No Rules
 2. World of Lies
 3. Warsong
 4. Freiheit, Gerechtigkeit, Freundschaft!
 5. Loosing the Sense of Life
 6. Crucificado
 7. Dividieren Ist Erobern
 8. Vacío del Alma
 9. W.I.E.
 10. De Sangre y Muerte
 11. Land of Confusions
 12. Repression und Widerstand

Bändin järjestyksessä toinen albumi ilmestyi Chilessä 23. tammikuuta 2010. Teoksen ilmestymistä yhtyeen kotimaassa juhlistettiin 23. päivä samaa kuukautta Club La Suite Avenuen tiloissa Chilen Santiagossa.

Die Braut on:

 • Katia Figueroa (laulu)
 • Christian Soto Vanelli (soittimet)

Die Braut on vielä toistaiseksi sangen lyhyen uransa varrella ehtinyt luoda remixejä muun muassa Acylumin, Wynardtagen ja La Magran biiseihin. Die Brautin kaksikko soitti elokuussa 2009 Electronic South America Festivalin lavalla, jossa musisoivat myös FCFC820, Punto Omega ja Arian 1. Bändi nimeään motokseen saksankielisen toteamuksen "Freiheit, Gerechtigkeit, Freundschaft", joka on suomennettuna "Vapaus, Oikeus, Ystävyys".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä maaliskuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.