Gootti.net

Amduscian Edgar Acevedo menehtyi leukemiaan

  • Julkaistu keskiviikkona 31.03.2010
  • Avainsanat:

Kasvopotretti Amduscia-yhtyeen Edgar Acevedosta. Muusikolla lyhyt musta irokeesi ja tummiksi kalkitut silmänalukset. Miehellä tumma puvuntakki, vaaleanruskea kauluspaita ja ruskea solmio.Kuvassa Edgar Acevedo

Meksikolainen aggrotech-yhtye Amduscia (www.amduscia.de) uutisoi maanantaina 29. maaliskuuta Edgar Acevedon menehtyneen odottamattomasti leukemiaan. Viime torstaina aggressiivisesti levinneen leukemian johdosta henkensä menettänyt muusikko ehti sairastaa tautia vain lyhyen aikaa. Amduscia tulee jatkamaan toimintaansa ainakin toistaiseksi yhden muusikon voimin Acedevon muiston kunnioittamiseksi. Jäljelle jäänyt Polo Amduscia katsoo Edgarin olleen bänditoverin lisäksi hyvä ystävä ja senpä takia hän aikookin soittaa Amduscian aikaisemmin kaavailemat keikat. Myös Amduscian juuri valmistama studioalbumi, jossa Edgarkin soittaa, tullaan julkaisemaan alkuperäisten suunnitelmien mukaan.

Edgar Acevedo piti sairauden omana tietonaan. Hän suunnitteli osallistuvansa kohta 11-vuotiaan Amduscian tuleviin keikkoihin myös täällä Euroopan alueella. Bändi on varmistettu esiintyjäksi 8. elokuuta Saksan Hildesheimissä vietettävään M’era Luna Festivaliin ja Alankomaiden Utrechtissa järjestettävään Summer Darkness -tapahtumaan viikkoa myöhemmin.

Amduscia kutistui kesäkuussa 2009 Edgar Acevedon ja Polo Amduscian kokoiseksi, kun Raul Amduscia päätettiin poistaa yhtyeen riveistä. Hän ehti sanoittaa bändinsä sanoituksia 10 vuoden ajan, josta kaksikko häntä kiitti ja toivotti miehelle parhainta jatkoa elämässään.

Yhtyeen toistaiseksi tuorein albumi on alunperin vuonna 2008 julkaistu "Madness in Abyss". Se levitettiin Venäjälle viime vuoden helmikuussa Gravitator Recordsin myötävaikutuksella. Bändin biisimateriaaliin voi tutustua sen omilla MySpace-sivuilla.

Amduscia on:

  • Polo Amduscia (laulu, sanoitukset ja samplet)
  • Edgar Acevedo (syntetisaattori, samplet ja miksaus)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä maaliskuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.