Gootti.net

Displacer: "Regenerate"

 • Julkaistu lauantaina 25.10.2014
 • Avainsanat:

Tummanharmaata taustaa vasten kellertävänä ja ruskeana hohtavan fossiilin muoto, jonka vierellä Displacerin ja albumin nimi.Julkaistaan 31.10.2014

Kanadalaisen Michael Mortonin sooloprojekti Displacer julkaisee päättyvän kuukauden lopussa remixeillä täytetyn järkäleen, oheisella kansitaiteella tähditetyn "Regenerate"-albuminsa. Crime League ajoittaa levyn julkaisun tapahtuvan Halloweenina. Äänitteellä kuullaan peräti 20 biisiä. Mukana on erilaisia remix-tulkintoja muilta yhtyeiltä ja esittäjiltä. Aikaisemmin Displacerilta valmistui 19 biisiä sisältävä kokoelmaplatta "Recollect", jolla kuullaan neljä entuudestaan julkaisematonta kappaletta. "Recollect" sisältää Displacerin mielestä parhaimpia remixejä, joita sen tuotannosta on vuosien 2000–2014 välillä luotu.

"Renegaret"-albumin kappaleet:

 1. The Witching Hour (Pattern Behavior Mix)
 2. Ghosts pt.2 ([Ghost] Rmx)
 3. Imaginary Friends (Paracosmic Mix by REKT)
 4. Phantom Limb (Impurfekt Remix)
 5. Warbound (Crystal touch mix by Rentip)
 6. Distress Call (Pulse Plant remix)
 7. My Enemy (Antibody Remix)
 8. Fueled (Comedown mix by _urusai)
 9. Awakening (Woken By a Kiss Rmx by Talvekoidik)
 10. Junkie Blvd. (Lucidstatic Remix)
 11. Broken Sword (Prospero’s Vox Edit)
 12. Low Moral Fiber (Cloud Roots remix)
 13. Moon Phase (The Gnomes Phased Out Ambient Mix)
 14. The Waiting Place (Apócrýphos Drift Remix)
 15. We’ll Watch It Burn (s:cage Rmx)
 16. Wraith (Worms of The Earth Remix)
 17. Moonrise (Dawned by Waldrick)
 18. Warrior’s in Gods Army ([basementgrrr] Rmx)
 19. Down (version_LPF12)
 20. Painkiller (Devils Concubine Remix by Mind.Divided)

Displacer on:

 • Michael Morton

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä lokakuuta 2014 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.