Gootti.net

Rabia Sorda: "Animales Salvajes"

 • Julkaistu perjantaina 24.10.2014
 • Avainsanat:

Valkoinen tausta, jota vasten suuri betonirakennus osittain kallellaan taaksepäin. Kuvan yläosassa mustalla Rabia Sordan logo.Julkaistaan 28.11.2014

Aggrotech-yhtye Rabia Sorda julkaisee tämän EP:n, jonka nimi suomennettu voisi olla "Villit Pedot", marraskuun loppuvaiheilla. Se sisältää useita täysin uusia kappaleita ja niiden lisäksi remixit Unzymelta, Hardwirelta ja Larvalta. Erk Aicragin, Hocicostakin tutun muusikon, johtama Rabia Sorda yhdistelee rohkeasti aikaisempaa aggressiivisemmassa muodossa electroa, punkkia, new waveakin. "Animales Salvajes" ilmestyy 28. marraskuuta saksalaisen Out of Line Musicin kautta.

Erk Aicrag ryhtyi tekemään Rabia Sordan kanssa musiikkia vuonna 2003. Se on toiminut sivuprojektina vuosikymmentä aikaisemmin startanneelle meksikolaiselle Hocico-yhtyeelle.

"Animales Salvajes" -EP:n kappaleet:

 1. Obey Me! (Promises of Monsters)
 2. Die in Berlin
 3. We’re Here to Win
 4. I’m Tragedy
 5. Animales Salvajes
 6. Die in Berlin (remixed by Unzyme)
 7. Die in Berlin (remixed by Hardwire)
 8. Die in Berlin (remixed by Larva)

Rabia Sorda on:

 • Erk Aicrag (laulu ja sanoitukset)
 • Jeans (lyömäsoittimet)
 • Grigory Feil (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä lokakuuta 2014 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.