Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Solitary Experiments: "The 20th Anniversary Compilation"

Koristeellinen tummanruskea pohjaväri, jota vasten kullanvärisiä rinkuloita kuvan keskiosassa. Yläosassa Solitary Experimentsin ja alla albumin nimi.Julkaistaan 24.10.2014

Berliiniläinen melodista electroa tekevä Solitary Experiments juhlistaa pitkää uraansa 25. lokakuuta esiintymällä minifestivaalissa Berliinissä. Päivää ennen ilmestyy tämä "20th Anniversary Compilation" -kokoelma. Se sisältää remixejä. Mukana on kolmen yhtyeen Facebook-sivuilla järjestetyn biisikilpailun voittanutta teosta. Soittolistan 15 kappaleesta kertyy soittoaikaa noin 80 minuuttia. Levy ilmestyy digitaalisesti ja kappalemäärältään hyvin rajallisena CD-painoksena.

Vuonna 1994 perustetun Solitary Experimentsin viimeisin uutta biisimateriaalia sisältävä albumi on viime vuonna ilmestynyt "Phenomena".

"The 20th Anniversary Compilation" -kokoelman kappaleet:

 1. Smalltown Boy (30th Anniversary Tribute)
 2. Beg Your Pardon (SoliT.O.Y.ry Mix)
 3. Now Or Never (NamNamBulu Remix)
 4. No Salvation (Torul Remix)
 5. Steering Wheel (The Saint Paul Remix)
 6. Stars (Patenbrigade Wolff Remix)
 7. Epiphany (BeyOnd the Sugarcake Remix)
 8. Game Over (Nobody Is Perfect Remix by Final Illusion)
 9. No Salvation (Modcube Remix)
 10. Epiphany (Attacke Remix)
 11. Steering Wheel (MRDTC Version)
 12. Game Over (Nin-Tendo-Mix by Eisfabrik)
 13. No Salvation (ES23 Remix)
 14. Epiphany (Hypervisor Remix)
 15. Stars (DJ Thommy’s Stardust Mix)

Solitary Experiments on:

 • Dennis Schober (laulu ja sanoitukset)
 • Michael Thielemann (musiikki ja kosketinsoittimet)
 • Steve Graeber (musiikki ja kosketinsoittimet9
 • Frank Glassl (rummut live-esiintymisissä)
 • Sebastian Gauff (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä lokakuuta 2014 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 122 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.