Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

!distain: "A Million Engines"

 • Julkaistu maanantaina 12.01.2015
 • Avainsanat:

Vaaleanpunainen tausta, jota vasten mekaanisten laitteiden siluetteja oikeassa alakulmassa.Julkaistaan 20.2.2015

Saksalainen electropop-bändi !distain julkaisee 20. helmikuuta toisen singlen seitsemänneltä studioalbumiltaan. Singlen nimi on "A Million Engines". Se julkaistaan digitaalisesti levy-yhtiö Echozonen kautta. Levyllä kuullaan seitsemän biisiä, joista viimeinen on biisin "Where In This World" tulkinta ja loput kuusi nimibiisin eri versioita. Marraskuussa 2014 !distainilta ilmestyi sinkkubiisi "Where In This World". Se kävi German Electronic Webcharts -levylistan kuudennella sijalla joulukuussa.

Vuonna 1992 perustettu !distain on Saksan tunnetuimpia electropop-bändejä. Bändi julkaisi 1990-luvulla levynsä käyttämällä nimeä distain! Uuden vuosituhannen aikana yhtyeen nimessä käytetty huutomerkki on ollut sanan alussa.

"A Million Engines" -EP:n kappaleet:

 1. A Million Engines (Album Version)
 2. A Million Engines (Lazzo Club Mix feat. Karin Bolin Derne)
 3. A Million Engines (DJ Ram & Babymax Mix)
 4. A Million B-Sides (feat. Shaked & Oren Amram)
 5. A Million Engines (WANT/ed Short Mix)
 6. A Million Engines (Album Instrumental)
 7. Where in This World (Oren Amram 7" Mix)

!distain on:

 • Alexander Braun (laulu ja soittimet)
 • Manfred Thomaser (laulu ja soittimet)
 • Rick Prokein (laulu ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä tammikuuta 2015 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 104 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.