Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Cardinal Noirelta albumi 23. tammikuuta

Harmaasävyinen kuva, jonka keskellä valkoista taustaa vasten abstrakteja väritahroja.Julkaistaan 23.1.2015

23. tammikuuta julkaistava Cardinal Noire" on kahdeksan biisin annos electroa ja industrialia. Kiekko kuuluu kotimaiselle Cardinal Noire -yhtyeelle. Tällä debyyttialbumilla yhtye kattaa hyytävän annoksen monimutkaisia biisejä. Levyn julkaisee EK Product.

Bändi tullaan näkemään Helsingissä, kun Club Infektio järjestää ystävänpäiväjuhlat 13.2. PRKL Clubin tiloissa. Tapahtumassa nähdään Cardinal Noiren live-esiintyminen ja kuullaan levymusiikkia emanonilta, VoyVodilta sekä HexexeNiltä.

Joulukuussa 2013 Cardinal Noire latasi YouTubeen musiikkivideon kappaleestaan "Narkomat" ja ynnäsi videon yhteyteen selvityksen bändin taustoista. Sen mukaan Cardinal Noiren juuret yltävät vuosikymmenen taa, vuoteen 2004.

"Cardinal Noire" -albumin kappaleet:

  1. Venom — The kognitiiv Dissidenz
  2. Narkomat
  3. MKIV — Eternal
  4. A New Form of Machinery
  5. White Dust
  6. Flagellant
  7. Black Sustenance
  8. Purgation
  9. Mirror Shards

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä tammikuuta 2015 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.