Gootti.net

Motorama: "Poverty"

 • Julkaistu lauantaina 10.01.2015
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen kuva, jossa mustaa taustaa vasten vasemmalla liukuvärjätty suorakulmio, jossa satunnaisia vaaleanharmaita pisteitä ja läikkiä.Julkaistaan 30.1.2015

Venäläinen Motorama julkaisee uransa järjestyksessä kolmannen pitkäsoiton, "Poverty"-nimisen albumin, aivan tammikuun loppuvaiheessa. Se on seuraaja vuoden 2012 "Calendar"-kiekolle. Rostov-on-Donista käsin toimiva Motorama on aikaisemmin yhdistellä hyytävää, hypnoottista cold wavea. Uutukainen luultavasti jatkaa samalla linjalla. Tukeakseen albuminsa markkinointia bändi soittaa keikkoja eri puolilla Eurooppaa, kuitenkin lähinnä Sveitsissä sekä Ranskassa. Eurokiertue starttaa 29.1. ja päättyy 14.2. Suomeen bändi ei ole näillä näkymin saapumassa.

"Poverty"-albumin julkaisee ranskalainen Talitres Records. Sama levy-yhtiö hoiti myös vuoden 2012 "Calendar"-albumin julkaisun.

"Poverty"-albumin kappaleet:

 1. Corona
 2. Dispersed Energy
 3. Red Drop
 4. Heavy Wave
 5. Impractical Advice
 6. Lottery
 7. Old
 8. Similar Way
 9. Stand In My Way
 10. Write To Me

Motorama on:

 • Airin Marchenko
 • Alexander Norets
 • Maksim Polivanov
 • Roman Belenkiy
 • Vladislav Parshin

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä tammikuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.