Gootti.net

conzoom Recordsin "electropop.10"-kokoelma ulos helmikuussa

Harmaasävyinen kuva, jossa musta pohjaväri ja sen päällä vaaleanharmaa tahra. Osin tahran päällä lukee "electropop.10" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 27.2.2015

Saksalainen levy-yhtiö conzoom Records julkaisee helmikuun lopussa "electropop.10"-kokoelman. Koska kyseessä on jo kymmenes levysarjan osa, levy-yhtiö tarjoaa tilaajille mahdollisuuden saada nimensä CD:n kansilehtiseen. Tarjous on voimassa 15. tammikuuta saakka ja koskee kokoelmalevyn tilauksia, jotka on tehty conzoom Recordsin nettikaupasta. Tämänkin kertaisella electro-biisien kokoelmalla kuullaan uusia löytöjä ja melodisia biisejä noin 70 minuutin verran.

Julkaisun CD-versiolla kuullaan 13 biisiä, kuten aikaisemmissakin saman sarjan julkaisuissa, ja kylkiäisenä tulee postikortti.

"electropop.10"-kokoelman kappaleet:

 1. Dead Man Recovering: Dignity (Extended Version)
 2. Electro Planet: Way To The Planet (Remix by Eduard Reik)
 3. Electro Spectre: Your Love Is A Criminal (The Vibe Of Vice Remix)
 4. Heliophile: Econocide (Extended Mix)
 5. Kartagon: Rescue Me (Kartagon Club Mix)
 6. Naommon: Beginning Everyday (Arôme Artificiel’s Mix)
 7. Pos.:2: Only Electropop (Conzoom Edit)
 8. Sinestar: Fortunes Faded (Krammix Liberator Remix)
 9. The Voice And The Snake: Children Of The Sun (Ricardo Autobahn Extended Edit)
 10. Vaylon: Lost (Extended Mix)
 11. X-Sonic: Machine Language (128K Extended Ram Remix)
 12. Zero-Eq: Discodark (Extended Mix)
 13. Zoon Politicon: Mercy 2014 (Extended Version)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä tammikuuta 2015 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.