Gootti.net

Klonavenus: "Angst"

  • Julkaistu torstaina 08.01.2015
  • Avainsanat:

Musta tausta, jonka keskellä violetilla värillä geometrisia muotoja. Yläosassa valkoisella Klonavenus-logo.Kuvassa albumin kansitaide

Kaksihenkinen dark electroa ja syntikkavetoista musiikkia soittava Klonavenus-yhtye uutisoi julkaisevansa lähitulevaisuudessa kuvassa näkyvän "Angst"-albuminsa. Sen tarkkaa julkaisupäivämäärää eikä soittolistankaan yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Levyn julkaissee Space Race Records. Teoksen masteroiminen oli käynnissä joulukuussa 2014 EK Productin Pietron ja Retrogrammen Robin toimesta. Levyn masteroimisen aikaan Klonavenus työsti musiikkivideota jostakin uudesta biisistään. Klippi kuvattiin osin Berliinissä, osin Roomassa.

Vuonna 2005 perustettu Klonavenus julkaisi debyyttialbuminsa "KlonaWelt" joulukuussa 2012 EK Product -levymerkin kautta. "Angst" tulee olemaan bändin toinen pitkäsoitto.

Klonavenus on:

  • Paolo Chemnitz (laulu ja sanoitukset)
  • Saffio (musiikki ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä tammikuuta 2015 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.