Gootti.net

reADJUST: "Lazarus"

 • Julkaistu keskiviikkona 07.01.2015
 • Avainsanat:

Piirros tai maalaus valkoisena hohtavasta ihmisolennosta, jolla valkoiset sulkasiivet.Julkaistaan 3.4.2015

Melodista EBM:ää ja dark electroa soittava saksalaisyhtye reADJUST julkaisee huhtikuun alussa omakustannealbumin "Lazarus". Lätyn kansitaide paljastettiin yleisölle viime lauantaina reADJUST-yhtyeen Facebook-sivuilla. Samalla paljastui, että albumilla kuullaan 12 biisiä, joista kuusi on bändin uutta ja omaa tuotantoa. Loput ovat remixejä muilta bändeiltä.

Joulukuussa bändin tuotantoa muiden yhtyeiden tulkitsemana julkaistiin "Interpretations Vol. III" -kokoelmalla. Kokoelma on ladattavissa maksutta BandCampista ja sen soittolistalla 21 raitaa. Mukana on tuotantoa mm. Black Selketiltä, Stahlnebelilta, Total Pain Kollapzilta sekä Fragile Childilta.

"Lazarus"-albumin kappaleet:

 1. Kontrollverlust
 2. Without a Lie
 3. Lazarus
 4. Rough and Bleak
 5. Tacheles
 6. Like a Drug
 7. Rough and Bleak (RMX by ES23)
 8. Kontrollverlust (RMX by Enter and Fall)
 9. Lazarus (RMX by In Good Faith)
 10. Kontrollverlust (RMX by Evo-Lution)
 11. Rough and Bleak (RMX by Electronic Frequency)
 12. Kontrollverlust (RMX by Twisted Destiny)

reADJUST on:

 • Jay (laulu, säveltäminen ja sanoitukset)
 • Tommes (kosketinsoittimet ja säveltäminen)
 • Per-Anders (kosketinsoittimet ja säveltäminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä tammikuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.