Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Dool: "Here Now, There Then"

 • Julkaistu lauantaina 17.12.2016
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten valkoinen hevonen loikkaa tai loikoilee. Kuvan ylä- ja alaosassa harvalla kirjainvälillä ja pienellä fonttikoolla jotain tekstiä.Julkaistaan 17.2.2017

Dark rock -yhtye Doolin debyyttialbumi "Here Now, There Then" ilmestyy 17. helmikuuta CD:nä ja vinyylinä levy-yhtiö Prophecy Productionsin kautta. Sen kansikuva, joka on oikealla puolen, on Pim Topin ottama valokuva. Kannen takaa löytyvät kahdeksan biisiä kertovat unelmista, kunnianhimosta ja tahdosta, ja siitä kun rajoja tai käyttäytymismalleja rikotaan.

Yhtyeen nimi tarkoittaa vaeltelua. Dool nauhoitti albuminsa tuottaja Pieter Kloosin kanssa. Kloos on tuottamisen lisäksi tehnyt musiikkia 1990-luvulta asti. Hän on työstänyt musiikkia esimerkiksi occult rock -ryhmä The Devil’s Bloodille. Doolin "Here Now, There Then" -albumin musiikilliseen tyyliin voi tutustua albumin päätösraidan avulla. Se ladattiin Prophecy Productionsin YouTube-kanavalle viikko sitten. Kappaleen voi kuunnella alapuolelta.

Dool aikoo soitella keikkoja koko alkuvuoden lähinnä kotimaassaan Alankomaissa, mutta se näyttäytyy myös Saksassa ja Lontoossa.

"Here Now, There Then" -albumin kappaleet:

 1. Vantablack
 2. Golden Serpents
 3. Words On Paper
 4. In Her Darkest Hour
 5. Oweynagat
 6. The Alpha
 7. The Death Of Love
 8. She Goat

Dool on:

 • Ryanne van Dorst (laulu ja kitara)
 • Reinier Vermeulen (kitara)
 • Nick Polak (kitara)
 • Job van de Zande (basso)
 • Micha Haring (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä joulukuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 128 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.