Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Helmikuun Club Interfacessa Blastromen, Sekret Teknik ja muita

Helmikuussa 2017 toista kertaa järjestettävän Club Interfacen ohjelmistoon kuuluu Blastromenin ja Sekret Teknikin live-esiintymiset. Paikalla musiikkia loihtii myös Club Anvilista tunnettu Avalon, sekä DJ Palladium, sekä Dj HexexeN. Käyttöliittymäklubi järjestetään Helsingissä 4.2. Ravintolalaiva Wäiskin tiloissa. Se sijaitsee osoitteessa Hakaniemenranta 11. Syntymäpäiväsankarit pääsevät ilmaiseksi sisään.

Club Interface tarjoaa syntymäpäiväänsä 4.2. tienoilla, noin kolmen päivän tarkkuudella, viettäville henkilöille mahdollisuuden päästä sisään maksutta. Muut voivat ostaa lipun ennakkoon 10 eurolla, tai jos niitä on vielä tapahtumailtana myymättä, 10 euron kappalehintaan. Ovella voi maksaa myös kortilla. Ennakkolippuja myy Tiketti ja Asematunnelin Cybershop. Cybershop toivoo maksettavan käteisellä, tasarahalla. Ennakkolipulla pääsee muita aikaisemmin sisään.

Interface presents Blastromen

Club Interface helmikuussa 2017

  • Päivämäärä ja aika: 4.2.2017 kello 20 alkaen
  • Esiintyjät: Blastromen, Sekret Teknik, Avalon, DJ Palladium ja Dj HexexeN. Paikalla on myös Harder.fi:n Ozma, jolta luvassa elektrovisuaalinen DJ–VJ-kokemus
  • Sijainti: Ravintolalaiva Wäiskin yläkansi
  • Osoite: Hakaniemenranta 11, 00530 Helsinki
  • Pääsyliput 10€ ennakkoon, 12€ ovelta
  • Ikäraja: 18 vuotta

Huomioitavaa

Alkuperäisten suunnitelmien mukaan Club Interface aiottiin järjestää Club Darksidessa. Tapahtumapaikka vaihtui Ravintolalaiva Wäiskiksi. Päivämäärä on sama.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä joulukuuta 2016 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 140 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.