Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Ego Likeness: "North"-EP

Ego Likenessin EP:n "North" etukannessa kylmänsininen valokuva miehestä ja vaaleahiuksisesta naisesta, jotka ovat vieretysten sinistä taustaa vasten. Vasemmassa alakulmassa valkoisella värillä koristeellinen kompassia muistuttava piirros ja sen viereJulkaistaan lokakuussa 2009

Ilmansuuntasarjaansa verkkaiseen tahtiin rakentava Ego Likeness (www.egolikeness.com) laski sarjansa uusimman osan, EP:n "North", ennakkotilattavaksi virallisille nettisivuilleen. Yhdysvaltalainen goottibändi uutisoi uuden EP:n olevan alkua sille myllytykselle, johon se kuuntelijakuntansa survoo alkuvuodesta 2010 Ego Likenessin julkaistessa albuminsa "Breedless" levy-yhtiö Metropolis Recordsin kautta. Bändin aikaisemmin julkaisema EP-äänite "West" on tähän mennessä myyty lähes loppuun ja senpä vuoksi levyn viimeisiä kopioita kaupustellaan vain yhtyeen seuraavien keikkojen yhteydessä. Kahden hengen Ego Likeness siirtyy kiertelemään kotimaataan kuluvan kuukauden lopussa yhdessä Bella Morten kanssa.

Ego Likenessin joukkojen uusin "North"-EP sisältää yhteensä viisi kappaletta. Kappaleista ainakin nimikkobiisi sisältynee tulevalle studioalbumille. Albumin luomisen ohessa yhtye osallistui Information Societyn uuden remix-albumin luomiseen laittamalla sille tulkitsemansa version Information Societyn kappaleesta "This Way Tonight".

"North"-EP.n kappaleet:

  1. North
  2. Neverending Story (The Dark Clan featuring Donna Lynch)
  3. Weave: Anathema Device Remix
  4. Raise Your Red Flags: Never Surrender Remix by The Machine in the Garden
  5. Down By The Water (PJ Harvey Cover)

Bändin varhaisempaan biisikirjoon voi tutustua kurkistamalla Ego Likenessin MySpace-sivuille.

Ego Likeness on:

  • Donna Lynch (sanoitukset, laulu, piano ja syntetisaattorit)
  • Steven Archer (kitara, laulu, syntetisaattorit, rummut ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä lokakuuta 2009 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 101 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.