Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecher: Antikörper

 • Julkaistu perjantaina 06.10.2006
 • Avainsanat:

Eisbrecher: Antikörper Saksalainen Eisbrecher (www.eis-brecher.com) on julkaisemassa uuden täyspitkän albumin, jonka nimeksi on ilmoitettu "Antikörper". Kyseessä on saksankielinen julkaisu jossa bändi yhdistää industrialia ja metallia toisiinsa — tästä syystä "Antikörper" tullee vetoamaan Rammsteinin ja Oomph!-yhtyeen faneihin.

"Antikörper" on tarkoitus julkaista tämän lokakuun 24. päivä Dancing Ferret Discs -lafkan kautta.

Levy sisältää seuraavat biisit:

 1. Der Anfang
 2. Adrenalin
 3. Leider
 4. Antikorper
 5. Entlassen
 6. Ohne Dich
 7. Phosphoer
 8. Kein Mitleid
 9. Kinder Der Nacht
 10. Vergissmeinnicht
 11. Freisturz
 12. Wie Tief?
 13. Das Ende
 14. Eiskalt Erwischt

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 102 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.