Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecher Berliinissä 18.5

  • Julkaistu keskiviikkona 06.06.2007
  • Avainsanat:

Eisbrecher-bändin logo harmaata taustaa vasten. Logossa bändin käyttämä symboli yläosassa, jonka alla bändin nimi.Kuvassa Eisbrecherin logo

Saksalainen Eisbrecher (www.eis-brecher.com) -bändin kiertue päättyi pari viikkoa sitten Berliinissä. Kiertueen viimeisestä keikasta taltioitiin useita videoleikkeitä. Tässä on tarjolla elävänä soitetut videoleikkeet kappaleista "Vergissmeinnicht", "Kein Mitleid" ja "Dornentanz". Nämä kolme biisiä kuuluivat Eisbrecherin toukokuun 18. Knaack-Klubin settilistaan. Bändi kiittää kaikkia faneja, jotka saapuivat keikalle, mutta myös niitä jotka eivät päässeet paikalle.

"Vergissmeinnicht" (live):

Kesto noin 4 minuuttia.

"Kein Mitleid" (live):

Kesto noin 6 minuuttia.

"Dornentanz" (live):

Kesto noin 4 minuuttia.

Eisbrecher on:

  • Alexx (laulu)
  • Noel Pix (kitara ja ohjelmointi)
  • Jürgen Plangger (kitara)
  • Maximator (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
  • René (rummut)
  • Martin Motnik (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 38 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.