Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecheriltä "Eiskalt"-kokoelma

 • Julkaistu lauantaina 26.03.2011
 • Avainsanat:

Piirretty lumihiutaletta muistuttava tähti, jonka keskellä rautainen pultti. Kuvan yläosassa Eisbrecherin logo valkoisella ja alaosassa pienellä präntillä lukee "Eiskalt" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 29.4.2011

Saksalainen Eisbrecher (www.eis-brecher.com) uutisoi tuovansa huhtikuun lopulla kuunneltavaksi valittuja paloja kaksilevyisen kokoelma-albumin muodossa. Neljän studioalbumin biisejä, remixejä ja musiikkivideoita sisältävä "Eiskalt" julkaistaan näillä näkymin 29. huhtikuuta. Münchenistä käsin toimiva jäänmurtajayhtye on toiminut vajaan vuosikymmenen ajan eikä se ole tätä ennen koostanut kokoelmalevyjä. Bändi kertoi tammikuussa 2011 Facebook-profiilinsa välityksellä työstävänsä uutta studioalbumiakin. Yhtyeen uran järjestyksessä viides pitkäsoitto tullaan julkaisemaan myöhemmin kuluvana vuonna. Sen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu.

"Eiskalt" on Eisbrecherin biisin nimi. Samanniminen kokoelmakiekko sisältää kaksi äänilevyä, joiden sisällöt on listattu alle. Kokoelman julkaisee AFM Records.

"Eiskalt"-CD #1:n kappaleet:

 1. Eiszeit
 2. Vergissmeinnicht
 3. Herzdieb
 4. Schwarze Witwe
 5. Leider
 6. Böse Mädchen
 7. Kann den Liebe Sünde Sein
 8. Ohne Dich
 9. Die Engel
 10. Heilig
 11. This Is Deutsch
 12. Eisbrecher
 13. Willkommen im Nichts
 14. Adrenalin
 15. Kinder der Nacht
 16. Segne deinen Schmerz

"Eiskalt"-CD #2:n kappaleet:

 1. Amok
 2. Gothkiller
 3. Kein Mitleid
 4. Eiskalt Erwischt
 5. Vergissmeinnicht (Phase III Remix)
 6. Segne deinen Schmerz ([:SITD:] Remix)
 7. Leider (NOEL PIX Klingenklang Mix)
 8. Kann den Liebe Sünde Sein ([:SITD:] Remix)
 9. This Is Deutsch ([:SITD:] Remix)
 10. Alkohol (Rotersand Remix)
 11. Leider (The Retrosic Mix)
 12. Amok (Renegade of Noise Remix)
 13. Roadmovie (video)
 14. Eiszeit (video)
 15. Vergissmeinnicht (video)

Bändi paljasti helmikuun lopussa, ettei Rene Greil, joka toimi yhtyeessä vuodesta 2003 alkaen, enää kykene toimimaan Eisbrecherin täysivaltaisena jäsenenä. Hänet korvattiin Achim Färberillä. Greilin on paljastettu poistuneen yhtyeestä terveydellisten syiden vuoksi.

Eisbrecher on:

 • Alexx Wesselsky (Laulu)
 • Noel Pix (kitara)
 • Jürgen Plangger (kitara)
 • Dominik Palmer (basso)
 • Achim Färber (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä maaliskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 168 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.