Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Henke: "Seelenfütterung"

Linnun luuranko katselee nokka edessä jonkinlaista valopalloa. Linnun taustalla musta huone ja linnun yllä lukee valkoisella Henke.Julkaistaan 18.4.2011

Huhtikuussa saatetaan yleisön ulottuville "Seelenfütterung" tältä saksalaiselta vaihtoehtorokkia tekevältä Henke-projektilta. Debyyttialbumin nimi voi suomeksi tarkoittaa sieluruokintaa. Omalaatuista musiikkia 13 raidan verran sisältävä levy on Oswald Henken sanoittamilla kappaleilla täytetty. Henken taustavoimana tunnettu Oswald Henke on saksalaisen goottibändi Goethes Erbenin riveistä tuttu mies. Esikoisalbumin biiseistä kertyy soittoaikaa noin 51 edestä. Äänitteen julkaiseva Oblivion-levymerkki tarjoaa opuksen ensipainosta digipak-kuoriin käärittynä vaihtoehtona. Albumi julkaistaan 15. päivä bändin kotimaassa Saksassa ja kolmea päivää myöhemmin muualla Euroopan alueella.

Henkeltä ilmestyi Saksanmaalla ja muualla Vanhalla mantereella jo helmikuun loppupäivien varrella uusi EP-levy, nimeltään "Vom A Zum F". EP sisältää yhteensä kolme uutta biisiä, sekä remixin, ja Goethes Erbenin klassikkoraidan "Spuren im Schnee".

"Seelenfütterung"-albumin kappaleet:

 1. Weil Ich Es kann
 2. Es Ist Nacht
 3. Wer Mich Liebt
 4. Uhren Essen
 5. Ohne Titel
 6. Seelenfütterung
 7. Findenzoo
 8. Ich Protestiere
 9. Manisch Aggressiv
 10. Vom A zum F
 11. An Jedem Haar
 12. Traumzeitlos
 13. Herbstkinder

Henke soitti vuonna 2009 eräitä harvoja keikkoja, kuten Amphi Festivalin, Dark Dance Treffenin ja Wave-Gotik Treffenin yhteydessä, sekä lyhyen kiertueen seuranneena vuonna. Sen jälkeen bändi paineli debyyttialbumia tekemään.

Henke on:

 • Oswald Henke (laulu)
 • Hanna Løg (kosketinsoittimet, piano ja laulu)
 • Stefan Söllner (kitarat)
 • Tom Bola (basso)
 • Benjamin Küfner (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä maaliskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 123 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.