Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecher Saksan listan sijalla 85

 • Julkaistu torstaina 02.11.2006
 • Avainsanat:

Eisbrecher (www.eis-brecher.com) -yhtyeen tuorein julkaisu, "Antikörper"-niminen albumi, on kivunnut Saksan albumilistan sijalle n:o 85. Bändin nettisivuilla on huomioitu tämä saavutus ja siitä kiitelläänkin bändiä, sen faneja ja tukijoukkoja sekä Eisbrecherin levy-yhtiötä. "Antikörper"-julkaisu sisältää 12 kappaletta, lisäksi levyn Amerikan-versio pitää sisällään yhden bonuskappaleen. Levyn rajoitettu erikoispainos sisältää lisäksi musiikkivideon kappaleesta "Vergissmeinnicht".

"Antikörper"-albumin kappalelista:

 1. Der Anfang
 2. Adrenalin
 3. Leider
 4. Antikörper
 5. Entlassen
 6. Ohne dich
 7. Phosphor
 8. Kein Mitleid
 9. Kinder der Nacht
 10. Vergissmeinnicht
 11. Freisturz
 12. Wie tief?
 13. Das Ende
 14. Eiskalt Erwischt (Amerikan-painoksen bonuskappale)
 15. Vergissmeinnicht (musiikkivideo, vain rajoitetussa erikoispainoksessa)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 97 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.