Gootti.net

Electric Six: "Mustang"

"Mustang"-albumin etukannessa farkkutakkiin pukeutuneen ihmisen selkä. Henkilöllä ei ole housuja. Tausta on musta ja sitä vasten lukee värikkäin kirjaimin Electric Six.Julkaistaan 8.10.2013

Konkurssiin menneestä Detroitista kotoisin oleva Electric Six, tai Electric 6, tuo kuudennen kokopitkän albuminsa esiin Metropolis Recordsin jakelemana. Kiekko ilmestyy lokakuun kahdeksantena nimellä "Mustang". Sen ilmestymistä edeltää kiertue Yhdysvalloissa syys- ja lokakuun aikana. Marras–joulukuussa yhtye nähdään esiintymässä Britannian saarella ja Euroopan mannermailla. Electric Six on kuudesta miehestä koostuva yhtye, joka vietti seitsemän vuotta hiljaiseloa ennen tätä "Mustang"-albumin tekemistä. 14 biisiä sisältävän kiekon tuotti Johnny Nashinal.

Uuden albumin soittolistalla kuullaan poppivetoisia kappaleita, kuten omituisesti nimetty "Jessica Dresses sLike a Dragon" ja "Show Me What Your Lights Mean", sekä "Adam Levine". Axl Rosen kaltaista tuotantoa kuullaan biisissä "I Never Fucked Her". Nick Caven kaltaista balladimaista ja tarinointia kuullaan kappaleessa "Iron Dragon". Sen outro nauhoitettiin Moskovassa Punaisella torilla useiden venäläisten naisten seurassa.

"Mustang"-albumin kappaleet:

 1. Nom de Plume
 2. Jessica Dresses Like a Dragon
 3. Show Me What Your Lights Mean
 4. Adam Levine
 5. Cranial Games
 6. The New Shampoo
 7. Iron Dragon
 8. Late Night Obama Food
 9. I Never Fucked Her
 10. Miss Peaches Wears an Iron Dress
 11. Unnatural Beauty
 12. Gimme the Eyes
 13. Skin Traps
 14. Cheryl vs. Darryl

Electric Six on:

 • Dick Valentine (laulu)
 • Da Ve (kitara)
 • Johnny Na$hinal (kitara)
 • Tait Nucleus? (kosketinsoittimet)
 • Smorgasboard (basso)
 • Percussion World (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä heinäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.