Gootti.net

Covenant: "Leaving Babylon"

 • Julkaistu tiistaina 23.07.2013
 • Avainsanat:

"Leaving Babylon" -albumin kannessa geometrinen vaaleanharmaa palkki, joka kulkee utuista, punaista ja mustaa taustaa halki.Julkaistaan 6.9.2013

Ruotsin Covenant (www.covenant.se) julkaisi kaksi vuotta aikaisemmin "Modern Ruin" -kiekkonsa ja nyt sille seuraajan tästä "Leaving Babylon" -albumista. Daniel Myer on poistunut yhtyeestä voidakseen keskittyä muihin projekteihinsa — Haujobbiin, Architectiin ja Destroidiin. Covenantin uusi kokoonpano sisältää Eskil Simonssonin, Joakim Monteliuksen ja Dupontista tutun Daniel Jonassonin. Trion uusi albumi sisältää uusien biisien lisäksi "Northern Light" -kauden demoasteisia biisejä, jotka Covenant on viimein saanut valmiiksi. Albumi julkaistaan Dependent Recordsin kautta syyskuun alussa.

Albumin ensimmäiseksi singleksi valittiin "Last Dance". Se ilmestyi EP:nä maailmanlaajuisesti yhteensä kuudella biisillä täytettynä. Neljä niistä ovat aivan uusia. Kappaleet ovat kunkin Covenant-jäsenen säveltämiä. Mukana on ensimmäistä kertaa sävellystaiturointia yhtyeen live-esiintymisistä tutulta sessiojäseneltä, Andreas Catjarilta, kosketinsoittaja Daniel Jonassonilta ja tietenkin perustajajäseniltä Eskil Simonssonilta sekä Joakim Monteliukselta.

"Leaving Babylon" -albumin kappaleet:

 1. Leaving Babylon
 2. Prime Movers
 3. For Our Time
 4. Thy Kingdom come
 5. I walk Slow
 6. Ignorance & Bliss
 7. Last Dance
 8. Auto (Circulation)
 9. Not to Be Here

Covenant on:

 • Eskil Simonsson
 • Joakim Montelius
 • Daniel Jonasson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä heinäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.