Gootti.net

Kloq: "Begin Again"

 • Julkaistu keskiviikkona 24.07.2013
 • Avainsanat:

Vihreää ja sinistä väriä taustalla. Kuvan keskellä futuristisia symboleita. Vasemmassa yläkulmassa Kloq-logo.Julkaistaan 8.10.2013

Englantilainen punktronica-yhtye Kloq julkaissee lokakuussa seuraavan levynsä, "Begin Again" -albumin, jossa yhdistyy monien musiikkityylien ainekset aina hip hoppia ja rock-räimettä myöten. Sitä kuullaan 8.10. ilmestyvällä pitkäsoitolla tasan 10 biisin edestä. Oz Morsleyn ja Dean Goodwinin bändi tarjoaa SoundCloud-sivullaan. Sinne on ladattu neljän minuutin pituinen demoasteinen äänite "Begin Again" -levyltä.

Yhtye pitää musiikillisten juuriensa pureutuvan dancen ja rockin suuntaan. Bändi aloitti toimintansa Oz Morsleyn studioprojektina. Morsley on aikaisemmin tehnyt musiikkia Empirion Founder -nimisessä yhtyeessä.

"Begin Again" -albumin kappaleet:

 1. True Crusader
 2. Chainsaw
 3. Jenny
 4. Setting Sun
 5. High
 6. Bleed
 7. Crash
 8. Step Up
 9. Zero 1
 10. Begin Again

Kloq on:

 • Dean Goodwin
 • Oz Morsley
 • Tim Jackson
 • Alex Baker

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä heinäkuuta 2013 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.