Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Henric de la Cour: "Mandrills"

Musta tausta, jota vasten piirros irvistelevästä paviaanista, jolla punainen nenä. Kuvan yläosassa lukee albumin Mandrills ja artistin nimi harmaalla värillä.Julkaistaan 8.10.2013

Yvonnen ja Strip Musicin kanssa musiikkia vuosien ajan tehnyt tukholmalaisartisti Henric de la Cour tulee julkaisemaan soololevynsä lokakuussa 2013. Kiekko ilmestyy Euroopassa Progress Productionsin avulla nimellä "Mandrills". Paviaanin naamavärkin kakkoskiekkonsa kansitaiteeksi valinnut Henric de la Cour esittelee sillä tunnelmallisia, eeppisiä ja synkkiä biisejä. Niiden tuotantojälki on ensiluokkainen. Levy nauhoitettiin Tukholmassa sijaitsevassa Barnhus Zoossa. Tuottajana toimi Rikard Linds ja masteroijana Hans Olsson-Brookes.

Levystä tehdään CD-version lisäksi kappalemäärältään hyvin rajallinen kuvavinyylipainos. Debyyttialbuminsa Henric de la Cour julkaisi vuonna 2011.

"Mandrills"-albumin kappaleet:

 1. Mandrill
 2. Chasing Dark
 3. Grenade
 4. Hank Psycho
 5. Shark
 6. Blackie Lawless
 7. Sirens, no Harbour
 8. Main Vein
 9. Rust on Rust
 10. Call it in
 11. Sound the Alarm

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä heinäkuuta 2013 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 45 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.