Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

"Electrostorm Vol. 4" -kokoelma toukokuussa

Musta tausta, jota vasten punainen kulmikas laatikko, jonka sisällä musta salama. Kuvan yläosassa kokoelman "Electrostorm Vol. 4" nimi tikkukirjaimin.Julkaistaan 17.5.2013

17. toukokuuta Out of Line Music julkaisee neljännen osan "Electrostorm"-sarjalleen. Levy-yhtiön mukaan uusimmalla samplerilla kuullaan electro-skenen uusimpien ja merkittävimpien bändien biisejä. CD-singlen hintaan myytävä levy kattaa 17 rallia, joista monet ovat aikaisemmin julkaisemattomia, toiset hyvin harvinaisia. Mukana on Blutengeliä, Hocicoa, Suicide Commandoa, myös Combichrist, Agonoize, Funker Vogt, Solitary Experiments, Amduscia ja Melotron avaavat korvia. Skenen vanhojen vaikuttajien liigasta kuullaan The Klinikiä ja Pankowia, toisaalta mukana on myös nuorempien Formalinin ja The Juggernautsin musiikkia.

Tämä "Electrostorm Vol. 4" -kokoelma sisältää yli tunnin edestä musiikkia. Saksalainen Out of Line Music toi sarjan kolmannen osan esiin viime vuoden huhtikuussa.

"Electrostorm Vol. 4" -kokoelman kappaleet:

 1. Suicide Commando: Unterwelt
 2. Hocico: Polarity
 3. Combichrist: Gimme Deathrace
 4. Funker Vogt: Hard Way
 5. Agonoize: Dafür
 6. Solitary Experiments: Trial and Error (Splitter RMX)
 7. Blutengel: When I Feel You
 8. Melotron: Stuck in the Mirror
 9. Auto-Auto: Weekender
 10. Too Dead to Die: The War Will Never End
 11. The Klinik: Mindswitch
 12. The Juggernauts: Infected
 13. Formalin: This Isn’t Love (2013 Rework)
 14. Pankow: Crash and Burn
 15. Aesthetic Perfection: A Nice Place to Visit (Formalin Remix)
 16. Amduscia: Filofobia
 17. Rummelsnuff: Daddy Cool

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä huhtikuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 100 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.