Gootti.net

Solitary Experiments: "Trial and Error"

"Trial and Error" -MCD:n etukannessa neljä pelikorttia tummanvihreää taustaa vasten. Kuvan yläosassa Solitary Experiments -logo.Julkaistaan 17.5.2013

Saksan Solitary Experiments (www.solitaryexperiments.de) tuo toukokuussa 2013 esiin tämän MCD-levyn "Trial and Error" täytettynä lähinnä levyn nimikkokappaleesta tehdyillä erilaisilla versioilla, remixeillä ja tulkinnoilla. Electro pop -bändi tasaa tällä tietä tulevalle pitkäsoitolleen, "Phenomena"-albumilleen, joka julkaistaneen elokuussa 2013. Berliiniläisten "Trial and Error" ilmestyy CD-formaatissa vain 1000 kopion painoksena. Kukin niistä numeroidaan käsin. Albumin verran musiikkia sisältävä lätty tarjoaa kuunneltavaksi 11 biisiiä, joista nimikkokappale on hyvin eläväinen, koukuttava ja futurepopin kultakauden menoa muistuttava.

MCD:n B-puolen ralliksi suunnattu "Eye of the Storm" on korvamadon ainekset sisältävä luomus. Tätä kiekkoa täydentävät useat nimekkäidenkin esittäjien tekemät versiot. Musiikkia kuullaan mm. Rotersandilta ja Heimataerdelta.

"Trial and Error" -MCD:n kappaleet:

 1. Trial and Error
 2. Trial and Error (Cellmod RMX)
 3. Eye of a Storm
 4. Trial and Error (Ivo Draganac RMX)
 5. Trial and Error (Extended Cut)
 6. Delight (Dominatrix RMX)
 7. Trial and Error (Zebaoth RMX by Heimataerde)
 8. Eye of a Storm (iVardensphere RMX)
 9. Déjà Vu (People Theatre’s Neverending RMX)
 10. Trial and Error (Splitter RMX)
 11. Trial and Error (Rotersand Rework)

Solitary Experiments on:

 • Dennis Schober (laulu ja sanoitukset)
 • Michael Thielemann (musiikki, kosketinsoittimet ja äänittäminen)
 • Steve Graeber (musiikki ja kosketinsoittimet)
 • Frank Glassl (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä huhtikuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.