Gootti.net

Cinemascape: "Private Property"

 • Julkaistu perjantaina 12.04.2013
 • Avainsanat:

"Private Property" -singlen etukannessa viininpunaista taustaa vasten värikäs joukko goottihenkisiä miehiä, joiden keskellä myös yksi nainen. Kuvan alaosassa Cinemascape-logo ja sen alla singlen nimi.Julkaistiin 12.4.2013

Maaliskuussa "Cold Heaven" -albumin julkaissut ruotsalaisyhtye Cinemascape (www.cinemascape.se) julkisti nyt conzoom Recordsin kautta singlekappaleen "Private Property". Single ilmestyi kuuden biisin kokoisena latinkina, jonka eräänlaiseksi B-puolen bonukseksi tarjotaan biisistä "Harvest of Tears" tehtyä uutta versiota. Loput soittolistan sisällöstä muodostuvat "Private Property" -kappaleen eri variaatioista. Ryhmä julkaisee singlen kylkeen pian musiikkivideonkin, joka bändin viime tiistaina Facebook-sivuillaan antaman vihjeen mukaan pitää sisällään kaikki Cinemascapelle tyypilliset ominaisuudet.

Erittäin visuaaliseksi elektronisen pop-musiikin tekijäksi itseään luonnehtiva Cinemascape on kotoisin Tukholmasta. Bändi aloitti toimintansa vuoden 2005 lokakuussa ja on musiikillisesti vaikuttunut erilaisista nuottigenreistä: syntikkamusiikista, cabareesta, glam rockista ja avant gardesta. Yhtye ei halua rajoittaa itseään mihinkään tiettyyn tyylisuuntaan, vaikkakin myöntää kuulostavan valtaosan ajasta syntikkapopin tekijältä.

"Private Property" -singlen kappaleet:

 1. Private Property (Single Edit)
 2. Harvest of Tears (Maracas Obama Version)
 3. Private Property (Split Mirrors Remix)
 4. Private Property (Skinnyesque Remix by Cinemascape)
 5. Private Property (Mark Rasure Robotham Remix)
 6. Private Property (Let It Go Remix by Lee Greveson)

Cinemascape on:

 • Johan Jarl (laulu)
 • Sebastian Milo (laulu)
 • Marcus Johansson (kosketinsoittimet)
 • Katie de Bourgh (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä huhtikuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.