Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

"A Thing About Machines" -kokoelma

Ruosteinen ja likainen kojetaulu, jonka vasemmassa yläkulmassa lukee keltaisella ilman lainausmerkkejä "A Thing About Machines" -kokoelman nimi.Julkaistiin 7.4.2013

Kanadalainen levy-yhtiö Crime League aloitti toimintansa vuonna 2006 elektronisen musiikin projekti Displacerin biisien julkaisemistarkoituksessa. Se on ryhtynyt julkaisemaan musiikkia myös muilta esittäjiltä. Siltä ilmestyi aikaisemmin ensimmäinen kokoelma-albumisarjan osa, nimeltään "Crime League Presents: Vantage Point". Se ilmestyi digitaalisesti ja siten hinnoiteltuna, että fanit voivat antaa BandCampin kautta haluamansa rahasumman korvaukseksi. Kiekko ilmestyy myöhemmin iTunesissa. Juuri julkaistu "A Thing About Machines" -kokoelma on sarjan toinen osa. Se esittelee musiikkia 18 eri esittäjältä — yhden biisin kultakin.

Äänitteellä kuullaan uudet biisit Architectiltä, Heiki Sillasteelta, Delineltä, Displacerilta, Jakob Thieseniltä, Faminelta, Anklebiteriltä, l’Ombrelta, waveTangentilta, C.Dubsoundilta, Jamie Irlesiltä, Wire Fencesiltä ja F(x) Functionilta, Guiselta, Diff_cultilta, Synkrolta sekä Procedurelta.

"A Thing About Machines" -kokoelman kappaleet:

 1. Heiki: Plink (Live at the Ambient Ping)
 2. C.Dubsound: Cycles (Revisiting 2001)
 3. Displacer: I Am the Night
 4. Wire Fences: Monopole
 5. Deline: Shores
 6. Jakob Thiesen: Oceans
 7. F(x) Function: Unbroken Promise
 8. Jaime Irles: Solar Kids Club (Edit)
 9. Lpf12: Sunset in a New World
 10. Architect: Snow Lab
 11. Anklebiter: Smoke Kraken
 12. L’Ombre: Life Supporter
 13. WaveTangent: Sleuth
 14. Famine: mcromgmt
 15. Guise: Radiate Outward
 16. Procedure: The Little People
 17. Synkro: The Partial Machine
 18. Diff_cult: Son of a Glitch (Glitchslapped)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä huhtikuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 109 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.