Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Elektrostaub: "Birthday And Death"

Mustaa taustaa vasten sumea, abstrakti rinkula. Ylävasemmalla Elektrostaubin logo valkoisella.Julkaistaan 1.6.2018

Elektrostaubin singlekiekko, electropop-levy "Birthday And Death", ilmestyy kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Se tulee olemaan jo neljäs lohkaisu marraskuussa julkaistulta debyyttialbumilta. Tämä viimeinen single on levy-yhtiö Echozonen mukaan hyvin henkilökohtainen ja tunnepitoinen kappale Patrick Knochilta. Kappale käsittelee menetystä ja uutta alkua.

Saksalaisyhtye on laittanut tähän mennessä myyntiin singlet "Unforgotten", "Also Without You" sekä "Funeral Of Love". Ne kaikki ovat käyneet Saksan elektronisen musiikin nettimyyntiä mittaavan levylistan kärkiviisikossa.

"Birthday And Death" -sinkulla kuullaan vierailevana yhtyeenä !distainia. Se teki myös remixin, kuten tekivät Tom Winters, Kontrast, Uwe Kallenbach, Alex Stroeer, Project Ich, Alexis Voice ja Cyborgdrivekin.

Elektrostaub on:

  • Patrick Knoch

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5547 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä toukokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 63 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.