Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Blue Images: "Her Light"

Valkoista taustaa vasten kolmioksi aseteltu valokuva, joka lohkottu kolmeen osaan.Julkaistaan 18.5.2018

Saksalaisen Blue Lightin uudella albumilla kuullaan 12 kappaletta ja niistä kahdessa vierailevia laulajia; yhdessä Iris-bändistä tuttua Reagan Jonesia, toisessa Die Kruppsin jäsentä Jürgen Engleriä. Blue Light kutsuu perjantaina julkaistavaa debyyttialbumiaan nimellä "Her Light".

Musiikillisiksi innoittajikseen Blue Light nimeää Facebook-sivujensa biografiaosassa Camouflagen, Orchestral Manoeuvres in the Darkin, Wolfsheimin sekä Seaboundin.

"Her Light" -albumin kappaleet:

 1. Choices
 2. Her Light
 3. Don’t Forget Me (with Reagan Jones of Iris)
 4. Great Unknown
 5. Forgotten
 6. New Horizon
 7. Tonight
 8. Irrational Thoughts
 9. False Illusion (with Jürgen Engler of Die Krupps)
 10. Hold On
 11. Desire
 12. Pretending to be Blind

Blue Images on:

 • Alex Vilios (laulu, sanoitukset, syntetisaattori, sävellys ja tuottaminen)
 • Brad Mac (syntetisaattori, sanoitukset ja tuottaminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä toukokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 73 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.