Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Murderdollsin rumpali kuoli syöpään

Useissa bändeissä rumpalin hommia tehnyt Ben "The Ghoul" Graves menehtyi viime keskiviikkona, 9. toukokuuta, joko syöpään tai syöpähoitoon. Hän kamppaili sitä vastaan vajaan vuoden ajan. Gravesin kihlatun mukaan diagnoosi oli synkänpuoleinen. Ensimmäisen kerran miehen terveydentilassa ilmeni pohdittavaa kun hän oli keikalla Pretty Boy Floydin kanssa. Hän lyyhistyi kesken keikan.

46-vuotiaaksi asti elänyt Graves soitti rumpuja horror rock -yhtye Murderdollsin vanhassa kokoonpanossa vuosien 2002–2004 välillä. Murderdollsin ja Pretty Boy Floydin lisäksi hän soitti Dopessa vuosien 2005 ja 2006 aikana, ja jonkin aikaa Anti-Productissa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä toukokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 35 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.