Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Atomic Neon: "Remember Me"

Synkkä, voimakaskontrastinen valokuva mustasta kirkkorakennuksesta, jonka ikkunat ja ovet valkoisia. Kuvan yläoikeassa kulmassa Atomic Neon -logo valkoisella.Julkaistaan 18.5.2018

Ensi perjantaina tulee myyntiin goottiyhtye — tai siis waven, post punkin ja goottirokin tekijän — Atomic Neonin uusi studioalbumi, kuvassa näkyvä "Remember Me". Se sisältää kaiken kaikkiaan 12 kappaletta. Luomus on tämän kymmenvuotiaan yhtyeen viides albumi, seuraaja vuoden 2016 "The Bodanegra Session" -nimiselle äänitteelle.

Uuden albumin musiikillista tyyliä on pilkottu kuunneltavaksi Atomic Neonin SoundCloud-sivulle, jossa katkelmia uusista biiseistä on ollut mahdollista kuunnella vajaan kuukauden ajan.

"Remember Me" -albumin kappaleet:

 1. Blue Angel
 2. One Prayer
 3. Romy’s Dead
 4. Remember Me
 5. Twist It
 6. Not Real
 7. Decay
 8. Stranger Things
 9. Keine Lügen
 10. The Graves
 11. Decay (Sinphonic, bonuskappale)
 12. Keine Lügen (laajennettu tulkinta, bonuskappale)

Atomic Neon on:

 • Rio Black (von Strauch) (laulu ja sanoitukset)
 • Lars Kappeler (kitara)
 • Ro Boheme (kitara)
 • Dani Dark (kosketinsoitin)
 • Adrian P. (basso)
 • Friedi (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä toukokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 78 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.