Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Chvrches: "Love Is Dead"

 • Julkaistu maanantaina 14.05.2018
 • Avainsanat:

Vaaleanpunaista taustaa vasten valokuva pitkähiuksisesta naisesta, jonka kasvojen yläosa peitetty mustavalkoisella Chvrches-logolla.Julkaistaan 25.5.2018

Oikealla näkyvä kansitaide on electroa ja syntikkapoppia soittavan Chvrches-yhtyeen järjestyksessä kolmannen albumin kannesta. Albumin nimi on "Love Is Dead". Sen valmistaminen alkoi reilu vuosi sitten Los Angelesissa. Tammikuussa 2018 Chvrches varmisti levyn nimen ja kertoi julkaisevansa siltä ensimmäiseksi singleksi kappaleen "Get Out" tammikuun viimeisenä päivänä.

Skottikolmikon kolmas kiekko julkaistaan kahden viikon päästä. Levyllä kuullaan 13 biisiä, joista soittoaikaa ropisee 49 minuutin edestä.

"Love Is Dead" -albumin kappaleet:

 1. Graffiti
 2. Get Out
 3. Deliverance
 4. My Enemy
 5. Forever
 6. Never Say Die
 7. Miracle
 8. Graves
 9. Heaven/Hell
 10. God’s Plan
 11. Really Gone
 12. II
 13. Wonderland

Chvrches on:

 • Lauren Mayberry
 • Martin Doherty
 • Iain Cook

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä toukokuuta 2018 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 49 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.