Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Alien Produkt: "Resurrection"

Piirros suuresta räjähdysmäisestä tulipallosta mustien risujen ja puiden takana. Alien Produktin nimi kuvan alaosassa valkoisella värillä.Julkaistaan 14.5.2018

Argentiinalaisen Alien Produktin uusi albumi ilmestyy maanantaina Advoxya Recordsin ystävällisellä avulla. Uusi albumi, joka on ensimmäinen levy Alien Produktilta kymmeneen vuoteen, on nimeltään "Resurrection". Bändin edellisen EP:n sisältämää materiaalia voi kuunnella 6,5 minuutin edestä avaamalla tämän YouTube-videon. Sen voi tilata CD-formaatissa levy-yhtiön nettikaupasta.

Alien Produkt aloitti toimintansa vuonna 1997 asti. Ensimmäisen keikkansa se teki seuranneena vuonna Perussa.

"Resurrection"-albumin kappaleet:

 1. Elegy
 2. Electro Revolution
 3. Mix Of Imperfections
 4. Gerrero Interior
 5. Militant
 6. Produkt Of Human Error
 7. Resurrection
 8. Self Criticism
 9. Under Submission
 10. Virus

Alien Produkt on:

 • UTB (laulu, sanoitukset ja musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä toukokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 43 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.