Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Nox Interna: "A Minor Road"

Sinistä taustaa vasten piirros tai valokuva kalvakasta, runnellusta sydämestä tai muusta elimestä.Julkaistiin 11.5.2018

Goottirokkia ja teollisuusmetallia tekevän Nox Internan uusin levyjulkaisu on kolme biisiä sisältävä EP-levy "A Minor Road". Tätä kiekkoa myytiin ennen virallista julkaisupäivää ennen keikoilla Saksassa. EP muistuttaa bändin olemassaolosta sillä välin kun Nox Interna valmistaa ensi vuonna julkaistavaksi aiottua studioalbumia.

EP:llä kuultavat kitarat nauhoitti yhtyeen pitkäaikainen jäsen Peter Geltat. Nykyisin hän toimittaa yhtyeessä vain studiokitaristin virkaa. Rummut nauhoitti Rami Ali. Kiekon tuottajana toimi Lutz Demmler.

"A Minor Road" -EP:n kappaleet:

  1. A Minor Road
  2. Doomed Generation
  3. Entre Dos Tierras

Nox Interna on:

  • Richy Nox

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä toukokuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 48 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.