Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

"Interferencias Vol.2" -kokoelma

Piirros, jossa vihreää taustaa vasten alavasemmalla oskilloskooppi tai muu vastaava laite. Kuvan yläosassa lukee valkoisella värillä Interferencias Vol.2.Julkaistaan 25.5.2018

1980-luvulla Espanjassa tehdyn syntikkamusiikin kappaleita esittelevä kokoelmasarja "Interferencias" täydentyy toukokuussa. Tämänkertainen osa sisältää 20 biisiä eri esittäjiltä, ja 32-sivuisessa kansilehtisessä kattavasti muistiinpanoja Sergio Sánchezilta. Tekstit ovat espanjaksi ja englanniksi. Mukana on myös bändikuvia. "Interferencias"-levysarjan aloitti Munster Records vasta helmikuussa.

"Interferencias Vol.2" -albumin kappaleet:

 1. Muzak: La Canción Del Metrónomo (Teléfono Rojo)
 2. Diagonal: La Fuga
 3. TV Soviética: Óxido
 4. Orfeón Gagarin: Teatro Sucio
 5. Esplendor Geométrico: Horno Fundidor
 6. Logotipo: Teoría Del Contacto
 7. Jan: Camino A Venus
 8. Claustrofobia: La Espía Que Me Amó
 9. De Picnic: De Picnic
 10. Fanzine: Deja De Lamentarte
 11. Q: Déjame Ahora Dormir
 12. Demian: Kopek
 13. Flash Cero: Ciudad Estelar
 14. Flácidos Lunes: Francotirador
 15. Betty Troupe: MS20
 16. Mania: Television
 17. Minuit Polonia: Adiós
 18. Heroica: Esto No Es Broma
 19. V Generación: Blonde Venus
 20. Programa: Programa-1

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä toukokuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 91 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.