Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Kesäkuussa Gothic Night -tapahtuma Tampereella

Kohta kahden vuoden ajan Tampereella järjestetty Gothic Night -klubi uutisoi sosiaalisen median välityksellä järjestävänsä seuraavan tapahtumansa kesäkuussa. Kesäkuun 9. päivä Nightclub Mixein tiloja käytetään Gothic Night — Summer Night -illan järjestämiseen. Illan aikana kuullaan levymusiikkia ainakin DJ:ltä Meke, Siegelinde ja VoyVod. Tapahtumapaikka sijaitsee Itsenäisyydenkadulla ja sisäänpääsyn hinta on kourallinen kolikoita, jotka peritään ovensuussa.

Tamperelainen DJ Meke on tehnyt DJ:n hommia kahden vuosikymmenen ajan, ja on erikoistunut erityisesti hard tranceen ja 1990-luvun rave-soundeihin.

DJ Siegelinde on auttanut muun muassa Club Bella Morten kanssa. Se toimi aktiivisimmin vuosina 2012–2016.

DJ VoyVoyd on nähty useimmin Helsingissä Club Infektion yhteydessä. Hän osallistui sen perustamiseen vuonna 2011.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä toukokuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 51 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.