Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Verhot-yhtyeeltä uusi albumi "Suru on mun sukunimi"

 • Julkaistu keskiviikkona 09.05.2018
 • Avainsanat:

Valkoista taustaa vasten violetilla ja mustalla värillä piirrety ihmishahmo, jonka päällä mustia lintuja.Julkaistaan 18.5.2018

Goottipop-yhtye Verhot julkaisee kakkosalbuminsa Suru on mun sukunimi 18.5.2018. Levyltä on jo aiemmin lohkaistu samanniminen sinkku, jonka voi kuunnella Spotifystä, ja uutta levyä voi tulla kokonaisuudessaan kuuntelemaan ilmaiselle levynjulkkarikeikalle Henry’s Pubiin Helsingissä torstaina 24.5.2018 kello 22.

Henry’s Pubin tiloja hyödyntävään Helatorstai-klubiin on ilmainen sisäänpääsy. Tapahtumapaikka sijaitsee osoitteessa Simonkatu 1–3.

"Suru on mun sukunimi" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Kylmä rakkaus
 3. Hiljaista aikaa
 4. Me ei olla hyviä toisillemme
 5. Ikuinen syksy
 6. En etsinyt sinua
 7. Suru on mun sukunimi
 8. En muista milloin näin viimeksi auringon
 9. Kesä kuivaa kyyneleet
 10. Elokuun viimeinen sunnuntai
 11. 6:57

Verhot on:

 • Toni (kitara ja laulu)
 • Arttu (kosketinsoittimet, kitarat ja laulu)
 • Mikko (laulu ja kitara)
 • Roxsy (basso ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä toukokuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 75 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.