Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Elezoria: "Astray"

 • Julkaistu torstaina 12.10.2017
 • Avainsanat:

Valokuva verhon tai lasin takana seisovasta hämärästä ihmishahmosta. Kuvan alavasemmalal lukee Elezoria ja oikeassa kulmassa alhaalla Astray.Julkaistiin 9.10.2017

Ainakin syntikkapoppia, darkwavea ja EBM:ää yhdistelevä Elezoria julkaisi maanantaina "Astray"-albumin. Levyn tehnyt Dmitry Nordman on venäläinen muusikko, joka on tehnyt Elezorian nimissä levyjä vuodesta 2008 asti. Uuden albumin ensimmäinen single on 19. syyskuuta julkaistu "You Can See". Siihen voi tutustua yhtyeen BandCamp-sivuilla.

Kuvassa oikealla näkyvän "Astray"-albumin julkaisi ScentAir Records.

Albumilla vierailee "Farewell"-biisissä laulajana Laly Fox.

"Astray"-albumin kappaleet:

 1. Tell Me
 2. Motion
 3. You Can See
 4. Up Against Time
 5. Farewell
 6. Frozen Tears Of Sorrow
 7. Ceiling And Walls
 8. I’ve Lost My Road Home
 9. Rain Washes Away
 10. One Careless Word

Elezoria on:

 • Dmitry Nordman (laulu, kosketinsoittimet ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä lokakuuta 2017 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 54 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.