Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: Olet taas käynyt lintuja säikyttelemässä?

John Carpenter: "Anthology: Movie Themes 1974–1998"

Valkoista taustaa vasten John Carpenterin nimi mustalla ja sen alla värikkäästi sana "Anthology".Julkaistaan 20.10.2017

Elokuvamusiikin säveltämisestä parhaiten tunnetun John Carpenterin teoksia julkaistaan 20. lokakuuta Sacred Bone Recordsin kautta. Silloin ilmestyy kuvassa näkyvä "Anthology: Movie Themes 1974–1998", jonka tekemiseen osallistui Carpenterin poika Cody Carpenter ja hänen kummipoikansa Daniel Davies. Tällä julkaisulla kuullaan 13 uudelleen nauhoitettua klassikkobiisiä John Carpenterin laajasta tuotannosta.

Tämä kappalekokoelma on jo kolmas albumi, jossa esitellään John Carpenterin elokuvia varten säveltämiä kappaleita. Aikaisemmin samasta aiheesta on julkaistu "Lost Themes" vuonna 2015" ja sen seuraaja "Lost Themes II" vuonna 2016.

"Anthology: Movie Themes 1974–1998" -albumin kappaleet:

 1. In The Mouth Of Madness
 2. Assault On Precinct 13
 3. The Fog
 4. Prince Of Darkness
 5. Santiago (Vampires)
 6. Escape From New York
 7. Halloween
 8. Porkchop Express (Big Trouble In Little China)
 9. They Live
 10. The Thing
 11. Starman
 12. Dark Star
 13. Christine

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5521 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä lokakuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.