Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Nervenbeisser: "Zeitenwandel"

Valokuva suttuisesta naishahmosta, joka seisoo jonkinlaisen säleikön takana. Kuvan alaosassa lukee valkoisella Nervenbeisser ja sen alla mustalla Zeitenwandel.Julkaistaan 27.10.2017

Nervenbeiserin uusi albumi, kuvassa näkyvä ja myöhemmin lokakuussa julkaistava "Zeitwandel", on seuraaaja parin vuoden takaiselle "Geschlechterschlacht"-sanahirviölle. Uuden kiekon musiikkia leimaavat melankolinen tunnelma, kitarointi ja saksankielinen laulu. "Zeitenwandel"-albumin arvostellut nettijulkaisu Rocknerd.co.uk pitää bändiä Neue Deutsche Härten edustajana, ja että levyn kohokohtia ovat nimikkokappaleen lisäksi "Goldener Käfig" sekä "Sien In Dein Herz".

Vuonna 2001 toimintansa aloittanut yhtye nimeää musiikillisiksi vaikutteikseen esimerkiksi Rammsteinin, Megaherzin ja Das Ichin.

"Zeitenwandel"-albumin kappaleet:

 1. Der Tagesablauf (Feat. Malle Van Marwick)
 2. Verkehrte Welt
 3. Ein Letztes Mal
 4. Zeitenwandel (Feat. Malle Van Marwick)
 5. Glücklich Allein
 6. Goldener Käfig (Feat. Marc Werner)
 7. Du Gehst
 8. Sieh In Dein Herz (Feat. Mannekinpis)
 9. Todesengel
 10. Alles Steht Still

Nervenbeisser on:

 • Olaf Seider (laulu ja tuottaminen)
 • Walter Stobbe (kitara, laulu, kosketinsoittimet ja tuottaminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5461 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä lokakuuta 2017 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 66 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.