Gootti.net

IAMX: "Unfall"

 • Julkaistu sunnuntaina 08.10.2017
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten pienellä präntillä IAMX:n ja "Unfall"-albumin nimi kuvan vasemmassa reunassa keskivaiheilla.Julkaistiin 22.9.2017

IAMX, eli Chris Corner, julkaisi syyskuussa kuvassa näkyvän "Unfall"-albumin CD-version. Sen vinyylivaihtoehtoa ryhdytään toimittamaan 20. lokakuuta alkaen. Corner halusi tehdä sellaisen levyn, joka vetoaisi samalla industrialin ja dancen faneihin, mutta joka ei noudattaisi radiopopin tyylejä tai olisi luotu myyntimenestys silmällä pitäen. "Unfall"-levyllä kuullaan vierailevina muusikkoina Jim Abbissia ja GoGon laulajaa ja kitaristia Jane Wiedliniä.

IAMX suunnittelee julkaisevansa tammikuussa 2018 tavallisen albumin.

"Unfall"-albumin kappaleet:

 1. Little Deaths
 2. TickTickTick
 3. Hysteria
 4. Running Point
 5. Trust The Machine
 6. The Noise Cabinet
 7. Cat’s Cradle
 8. Mirtazapine
 9. Polar I.
 10. TeddyLion
 11. 11.11
 12. The Disease To Please
 13. Windschatten

IAMX on:

 • Chris Corner (laulu, kosketinsoittimet ja lyömäsoittimet)
 • Janine Gezang (kosketinsoittimet, basso ja laulu live-esiintymisissä)
 • Sammi Doll (kosketinsoittimet ja laulu live-esiintymisissä)
 • Jon Siren (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä lokakuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.