Gootti.net

Noir: "Reburning"

 • Julkaistu lauantaina 07.10.2017
 • Avainsanat:

Tummanpunaista väriä vasten suttuinen valokuva ihmishahmosta. Kuvan keskellä päällimmäisenä lukee NOIR ja sen seassa "Reburning"-albumin nimi ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 27.10.2017

Noir-yhtyeen viides levyjulkaisu sisältää remixejä edellisvuoden "The Burning Bridge" -albumilta, sekä kaksi tuoretta biisitulkintaa. Uusista "The Burning Bridge" -biisin tulkinnoista yhdessä kuullaan akustista kitaraa, toisessa selloa. Remixien tekijöiksi valittiin The Rain Within, Decoded Feedback, Panic Lift ja yhdysvaltalainen Bestial Mouths.

Kuvassa näkyv "Reburning"-EP julkaistaan Metropolis Recordsin toimesta kolmen viikon kuluttua.

Hiljattain Noir uutisoi Electrozombiesin koostamalle tribuuttikokoelmalle nauhoittamastaan biisistä. Yhtye nauhoitti sille Depeche Moden vanhan kappaleen "Come Back". Electrozombies on syntikkapoppiin erikoistunut nettilehti.

"Reburning"-EP:n kappaleet:

 1. The Burning Bridge (The Rain Within Remix)
 2. The Burning Bridge (Decoded Feedback Remix)
 3. The Burning Bridge (Panic Lift Remix)
 4. Same Old Madness (Bestial Mouths Remix)
 5. The Burning Bridge (Acoustic Interlude)
 6. The Burning Bridge (Cello Suite)

Noir on:

 • Athan Maroulis
 • Kai Irina Hahn
 • Demetra Songs
 • Erik Gustafson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä lokakuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.