Gootti.net

"Extreme Clubhits Vol. 12" -kokoelma

"Extreme Clubhits Vol. 12" -kiekon etukannessa lauma naisia, joista osa irvistelee ja huutaa toisilleen, mutta keskimmäinen on tyynenä ja katselee kulmiensa alta sivulle. Vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä lukee kokoelman nimi. Alaosassa keskJulkaistaan 22.5.2009

Perjantaina 22. päivä kuluvaa kuukautta ilmestyy jälleen uusi kokoelmalevy täynnä tummaa ja tuimaa musiikkia. Tällä kertaa julkaistava "Extreme Clubhits Vol. 12" sisältää yhteensä 15 biisiä yhtyeiltä ja sooloartisteilta. Kokoelman julkaisee saksalainen levy-yhtiö UpScene, jonka kautta edellinen saman sarjan levy ilmestyi vuonna 2007. Kahdestoista kokoelmasarjan levy sisältää kappaleen mm. Diary Of Dreamsilta, Anne Clarkilta, Eisbrecheriltä, Project Pitchforkilta, Steindkindiltä ja The Eternal Afflictilta. Muita samanlaisia tuoreita kokoelmia ovat ainakin "Extreme Traumfänger Vol. 8" ja "Extreme Sündenfall Vol. 8".

"Extreme Clubhits Vol. 12" -kokoelman kappaleet:

 1. Diary Of Dreams: "The Wedding"
 2. IAMX: "The Great Shipwreck of Life"
 3. Miss Kittin & the Hacker: "Pollution of the Mind"
 4. Sara Noxx feat. 18 Summers: "Superior Love" (Clubmix)
 5. Anne Clark: "Prayer Before Birth" (Underwaterpilots-remix)
 6. Femme Fatality: "Pretty Mess"
 7. The Exploding Boy: "London"
 8. Project Pitchfork: "If I Could"
 9. ASP: "Die Kleine Ballade vom Schwarzen Schmetterling"
 10. Eisbrecher: "This Is Deutsch"
 11. The Murderous Mistake: "Totentanz"
 12. Steinkind: "Disco-Anarchie"
 13. Essence Of Mind: "Nightmare" (Electhis!-mix)
 14. Klangstabil: "You May Start"
 15. The Eternal Afflict: "San Diego (The Tragical)"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä toukokuuta 2009 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.