Gootti.net

"Extreme Traumfänger Vol. 9" -kokoelma

"Extreme Traumfänger Vol. 9" -kokoelman kannessa näkyy mustahuulinen goottinainen, jolla kalpea valkoinen iho ja pitkät mustat silmäripset. Naisella koristeellinen tiara päässä. Kuvan yläosassa lukee goottikokoelman nimi ja alaosassa kahdella riviJulkaistaan 11.12.2009

Levymerkki UpScene tarjoaa jälleen uuden osan äärimmäisten unisieppareiden kokoelmastaan tällä sen järjestyksessä yhdeksännellä osallaan. "Extreme Traumfänger Vol. 9" julkaistaan perjantaina 11.12.2009 samaan hengenvetoon kuin sen kymmeneskin osa. Molemmat kokoelmat ovat goottimusiikille pyhitettyjä äänilevyjä, jotka julkaistaan myös Gothic Magazine -nimisen lehden kylkiäisinä. Tämän goottilevyn anti sisältää tuotantoa Wayne Husseyltä, Dead Guitarsilta, Meshiltä, Black Tape For A Blue Girliltä ja muilta samankaltaisilta rytmiryhmiltä. Kiekon soittolistan kappaleet valitsi ja järjesteli Gothic Magazinen Martin Sprissler.

"Extreme Traumfänger Vol. 9" -kokoelman kappaleet:

 1. Mesh: "Want You"
 2. Marsheaux: "Summer"
 3. Nadia Sohaei: "Fine Decline"
 4. Yvy Demina: "Days of Burning"
 5. Claire Voyant: "Shine"
 6. Bury Me Deep: "2 Circles (Without an End)"
 7. Behind The Scenes: "Obsession"
 8. The Mary Onnettes: "Once I Was Pretty"
 9. The Exploding Boy: "Whatever You Want To"
 10. The Cold: "Farewell"
 11. Wayne Hussey: "Garden of Delight"
 12. Dead Guitars: "Blue"
 13. Black Tape For A Blue Girl: "I Strike You Down"
 14. Reliquary: "Dusk Falls"
 15. Rotschild: "Nosferatu"
 16. File Not Found: "Out of Fashion"
 17. Olaf Seider Coincidence: "Eisprinzessin"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä joulukuuta 2009 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.